ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Μέθοδοι Αποστολής

Αποστολές των προϊόντων γίνονται εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος και παραδίδονται εντός τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier).

Όταν ο όγκος της παραγγελίας δε επιτρέπει την αποστολή μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, εκείνη γίνετε μέσω εταιρείας μεταφορικής επιλογής τους παραλήπτη.

Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα αποστολής ή/και μεταφοράς την παραγγελίας επιβαρύνουν τον παραλήπτη και καθορίζονται κατά περίπτωση.

 

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

 

Τα προϊόντα παραδίδιονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, και ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας. 

* Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας.

 

Καθυστέρηση Παραγγελίας

 

Σε περίπτωση που υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας, αυτό μπορεί να οφείλεται στος παρακάτω λόγους:

  • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
  • Σε περίπτωση που είναι ελλειπή ή λανθασμένα τα καταχωρημένα στοιχεία επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου ή/και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με το προϊόν που έχετε παραγγείλει ή με την πληρωμή του, εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για τη διευθέτηση του προβλήματος. Παρακαλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας σας.

Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Πολιτική επιστροφών

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ProKROB στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.prokrob.gr .

 
Ακύρωση παραγγελίας


Όταν παραγγέλνετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ProKROB, έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης μέσα στην ίδια ημέρα που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία. 

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσα σε 15 ημέρες με την απόδειξή/τιμολόγιο σας, το έντυπο παραγγελίας σας, το mail επιβεβαίωσης παραγγελίας και το απόκομμα πιστωτικής κάρτας (σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα). Για την επιστροφή των προϊόντων σας μπορείτε να επισκεφτείτε την έδρα της επιχειρησης μας. Εναλλακτικά, στέλνετε το αίτημά σας γραπτώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 6033208 / 6973885022.

 Αν δεν μπορείτε να επιστρέψετε μόνοι σας τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το online κατάστημα, η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς μπορεί να τα επιστρέψει για εσάς. Τα εξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη εκτός αν το προϊόν εμπίπτει σε θέματα εγγύησης λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος..
Όποιο τρόπο και αν επιλέξετε για την αίτηση επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε, το αίτημα επιστροφής τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία που θα σας απαντήσουμε στο αίτημα σας. 
Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, με κλειστή συσκευασία. Σε περίπτωση που ανοιχθεί η συσκευασία του προϊόντος, αυτό μπορεί να επιστραφεί μόνο σε άψογη κατάσταση, μαζί με όλα τα μέρη και τα εξαρτήματα από τα οποία αποτελείται κατόπιν ανάλογης συνεννόησης με τον εκπρόσωπο της εταιρίας μας. Συμφωνείτε να φροντίζετε την κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων από τη στιγμή που παραδίδονται σε εσάς μέχρι τη στιγμή που θα τα παραδώσετε στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier).

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 15 ημερών τότε η ProKROB δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται σε κάθε περίπτωση όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις υπάρχουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

Επιστροφή αντίτιμου αξίας επιστρεφόμενων προϊόντων

Εφόσον πληρείτε τις προϋποθέσεις επιστροφής, θα σας επιστραφεί το ποσό που αναλογεί στην αξία των εμπορευμάτων που επιστρέφετε με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε. Το ποσό που αντιστοιχεί σε τυχόν έξοδα μεταφοράς ή/και επιστροφής δεν επιστρέφεται.Η επιστροφή του ποσού θα πραγματοποιείται το συντομότερο δυνατό μετά την αποδοχή του αιτήματος σας και την παράδοση των προίόντων στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.


Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Α) Για προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε θέσει εσείς ως καταναλωτής ή σαφώς εξατομικευμένων.

Β) Για προϊόντα τα οποία μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.