Η PRO KROB παράγει, προϊόντα εδαφοκάλυψης από πολυπροπυλένιο, γνωστό στις γεωργικές καλλιέργειες.

 

Η ευρεσιτεχνία της PRO KROB βασίζεται στις επινοήσεις που εφαρμόζει στο υλικό κατά την μεταποίησή του και προσφέρει έτοιμο προϊόν.

 

Το υλικό που προσφέρει η αγορά έρχεται σε τόπι υφάσματος μήκους 100 μέτρων με προορισμό τις πολλαπλές χρήσεις. Έτσι ο καλλιεργητής είναι υποχρεωμένος να το κόψει σε τεμάχια - που δεν θα αποφύγει τα ξέφτια - να υπολογίσει τις ανάλογες αποστάσεις και να ανοίξει τις οπές φύτευσης - που είναι διαφορετικές από καλλιέργεια σε καλλιέργεια, να υπολογίσει τις οπές στήριξης περιμετρικά του υφάσματος για τη στήριξη του στο έδαφος και να φροντίσει για να προμηθευτεί τα κατάλληλα στηρίγματα καρφιά.

 

Η PRO KROB προσφέρει τελικό προϊόν, με άριστες προδιαγραφές , κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, έτοιμο να επιστρωθεί στο έδαφος και να δεχθεί τη φύτευση. Διαφορετικά διαγράμματα με πατρόν φύτευσης για κάθε λαχανοκαλλιέργεια, που να προσδιορίζουν τη διάμετρο φύτευσης, τις αποστάσεις μεταξύ των φυτών για την ανάπτυξή τους. (είναι φανερό ότι οι ανάγκες ανάπτυξης στο κρεμμύδι είναι διαφορετικές από αυτές στο κουνουπίδι). Τα προϊόντα της PRO KROB δεν ξεφτίζουν και τούτο σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του υλικού. Ειδικά για τα δέντρα η επινόηση του διπλού φερμουάρ καθιστά εύκολη την πρόσβαση στη ρίζα του φυτού και την εφαρμογή του. Το κυριότερο, όμως, όλων είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να τα επαναχρησιμο- ποιήσουμε στο μέλλον με ο,τι οικονομικά οφέλη αυτό συνεπάγεται για τον καλλιεργητή.

 

  • 100% Ελληνικό Προϊόν
  • Λιγότερο Πότισμα
  • Λιγότερο Λίπασμα
  • Τέλος στα Ζιζάνια
  • Χωρίς Φυτοφάρμακα